KAPS QUEEN DEVENTER

KAPS QUEEN DEVENTER Heerlijke gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 845 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kaps Queen Deventer. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 19:03 Kapsalons altijd goed. Tenminste bijna altijd vandaag voor de eerste keer een iets mindere gehad. Maar normaal gesproken altijd goed eten daar bezorging goed. ! Zoiezo aanrader.
20 mei 2022 om 19:40 Had pizza met paprika besteld krijg pizza zonder paprika
18 mei 2022 om 20:31 Hele lekkere kapsalon 1 van de beste wat ik tot nu toe gehad heb
6 mei 2022 om 20:01 taaie kebab en smakeloos, friet klef en Lahmacun was net leer, niet doorheen te komen. Kortom, geen succes.
1 mei 2022 om 21:51 Wahed goeie kapsalon broer. Goeie temperatuur, lekker sausje erbij, niks te klagen ouleh.
30 apr 2022 om 8:35 Had om 1 uur ‘s nachts een bestelling gedaan wat eigenlijk sluitingstijd was. In overleg hebben ze mijn iets eerder op locatie afgeleverd. Top service!
24 apr 2022 om 19:20 Lachmacun was vreselijk taai en de kalfsdoner onsmakelijk. De lamskoteletten zijn vreselijk taai en niet te eten. Ik was ook nog zo stom om op voorhand een fooi te geven. Jammer dat ik geen foto kan plaatsen. Ik bestel hier NOOIT meer iets.
17 apr 2022 om 20:48 Tip gekregen van vriend. Hij had gelijk. Goeie porties en erg lekker. Mooi op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.
16 apr 2022 om 4:27 Bezorging was top te noemen! Alleen in me eten zaten wat pezen in die niet verwijderd waren.
15 apr 2022 om 20:55 Slecht vlees
15 apr 2022 om 19:50 Eten koud