KAPS QUEEN DEVENTER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 902 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kaps Queen Deventer. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 7:52 Echt de lekkerste kapsalons die er zijn! Wij bestellen alleen nog bij kaps queen!
25 nov 2022 om 14:02 Ontzettend ziek geworden samen met mijn vriend van het eten
22 nov 2022 om 20:12 Bezorger stond ergens anders van de straat..belde paar keer om te vragen of ik zijn auto zag...omdat hij en adres niet vinden kon.eenmaal bezorgd ruim 15 min later was het eten koud. Erg jammer
20 nov 2022 om 20:32 Eten was geweldig, doner en pizza. Alleen was de bezorging ruim een half uur te laat.
20 nov 2022 om 19:40 Netjes en optijd
9 nov 2022 om 20:09 Zeer snelle levering tijdens etenstijd, eten was supper!
4 nov 2022 om 23:21 Heerlijk gegeten we hebben een kapsalon en een pizza met kip besteld en het was lekker eten
19 okt 2022 om 19:32 Kapsalon Donor met Patat. Lekker!
9 okt 2022 om 17:36 Kapsalon pittige kip, zonder kaas! Dat kan toch niet!!
9 okt 2022 om 11:27 Eten is vers en lekker! Sla is knapperig en dit is de eerste keer dat ik dat meemaak bij een restaurant! Superfijn en we gaan hier zeker vaker bestellen, love it!!!
7 okt 2022 om 16:40 Het was verrukkelijk lekker gegeten, bedankt.
6 okt 2022 om 22:01 Ranzig